2011-10-13

Shady 2.0 freestyle

Detta är hur fett som helst. Eminem, Slaughterhouse och Yelawolf lägger freestyles över "Tried by 12" beatet, aka det bästa freestyle-beatet genom tiderna. Jag har inte haft någon kärlek för dessa snubbar på ett par år nu, men läs första meningen igen ^. Det är trevligt att Eminem inte låter bajsnödig som när han skriker snabbt och högt nuförtiden.

4 comments:

Anonymous said...

såg den innan idag, jävligt najs. man älskar känslan av att sitta klistrad å lyssna på varenda ord, nomsayin? alla e sjuka som fan. det är så jävla najs med det beatet också, man blir aldrig trött på det, det är fett, men det är så sjukt basic att all fokus hamnar på rapsen.

för övrigt najs när man inser hur sjukt jävla grymma alla blivit över åren, spec royce och budden som jag alltid peppat men som steppat up sitt game nåt sjuukt dom senare åren..

gutz

Anonymous said...

kom på att jag jämför med deras första plattor som snart släpptes för tio år sedan... vilket är sjukt. inte jämförelsen (jo, den med) men att det gått så länge. mitt tidsperpektiv e fukkt... aaajaaa....

piz

Gut

Anonymous said...

Synd att inte dem andra kör sina "freesteez" över samma beat.

Big K.R.I.T. låter riktigt hungrig på sin.

BB

Anonymous said...

ow har ikke sett, ska letas upp å kollaz!

gutz