2009-01-30

"If I had all the money I've spent on drink, I'd spend it on drink"

Shiettt, det har ar London som talar maddafakkkasssss. Ovanstaende ar ett ganska maktigt citat fran vaggen pa den gendigaste baren nagonsin, Temple Bar. Vi tog en pint dar andra kvallen och det var nagot av en upplevelse, lite finlandsfarja over det hela. Karaoke och hela koret, medelaldern latt 50 vintrar och mycket, mycket jend. Pa en Sondagkvall, haha.

Ett tungt The Wire-maraton pagar just nu i the crib de la Elias pulsyrra, for pulsyrrans pulpojkvan ar en stor fan av denna kungliga serie och har sasong 1 och 2 pa DVD. Strax ar det antligen dags for det forsta riktiga gendet, det som drickes ar en en hogklassig rom som gar under det passande hogklassiga namnet 'White Rum', och om allt gar som det ska sa hamnar vi pa en dubstep-klubb som pulpojkvannen tror ar bra.

Jobb har vi inte funnit annu, egentligen ar det enda som ar pa G att en Pizza Hut ar intresserad av att ge Elias jobb som Manager, haha. "Helt ologiskt", ber den vidriga mig att tillagga.

Annars har vi fatt lov av pulsyrran att stanna fem dagar till i deras lagenhet, eller flat som vi sager haer i Storbritannien, och darefter funderar vi pa att stanna ytterligare x-antal veckor pa nagot billigt hostel i stan. Sa tyvarr kommer vi nog inte hem pa ett tag. Men vi saknar redan BGM och alla dar hemma, och gendet ikvall ar tillagnat er. Haha.

PUSS OCH KRAM, J OCH E

1 comment:

Simon Diamant said...

jag kommer snart, vill till Tempel Bar!