2011-12-09

Fox News: Are liberals trying to brainwash your kids against capitalism?

Mupparna = kommunister?

I den nya filmen om mupparna porträtterar man en oljemiljardär som ond eftersom han i storyn vill riva deras teater. Detta är missledande socialistpropaganda från liberala Hollywood som inte tycker om företag enligt Fox News. Hmm. Det är alltså fel att svartmåla giriga jävlar.

I vanliga fall brukar de som sägs på Fox News vara måttligt underhållande i sin absurditet. Men detta är bara läskigt. Detta måste vara Fox absoluta bottennapp. Sett för mycket sjuka saker idag. Får sätta på lite Ronnie Coleman igen så jag kan få skratta en stund.

Maybe they should have the hungry Muppets of food stamps and have the evil Obama administration, after all under Obama the food stamp usage has gone up 40 %.

We are teaching our kids class warfare! Where are we? In communist China?!

What about sloth and what about lust? It's not all about greed.

1 comment:

Anonymous said...

vet inte vad jag ska säga... detta var bara så jävla deppigt och gör en så jävla arg. jag blev först förvirrad när dom säger att "liberals".., för jag tänker ju att liberals (spec i usa) är höger. men sen blir man påmind om hur jävla megacphöger usa är och att vara liberal är som att vara commie och att vara tea-bagger är det fox tycker man ska va.. blää kan inte formulera nåt, vill bara misshandla damen i blått. och gå med i nån radikalvänstergrupp jävligt snart.

gude (inte han ude?)