2011-06-25

Young Roddy (JETS) - Blow

Har för mig att en svensk rapgrupp rappat över samma sample. Typ Supersci. I vilket fall är det riktigt bra och skön...t.



Jets Go!

4 comments:

Gutta said...

9th wonder på biitet antar jag, props till att använda exakt samma trummor till allt, hela sin karriär hahah. men inget hat, detta var ren fletta!

Anonymous said...

Du har rätt. Inte en svensk akt som rappat på beatet. Utan Jean Grae - My Story (prod 9th Wonder). Vet inte om det är han som producerat denna dock.

9th switch your drums up!

BB

Gutta said...

hehe bakis? det e ju samma beat, han kör på jean grae-bitet? alltså 9th wonder on da biizit? haha.. fö ball att du skrev "du har rätt det e ingen svensk" trots att jag inte skrev att d inte va det, dock tänkte jag att det inte va supersci... telepati? nåt, jag e böffis kan inte skriva blöööö haha, PAZ!!

Gutta said...

tillägget, det e nåt som skiljer sig från jean grae, så antingen e det en nyare version av beatet, ellre som jag tror - bitet taget från nåt 9th wonder instrumental-tejp (släpttes några såna med typ demos eller "detta var de beats jay-z fick höra till black album" osv osv.... ANÅ, jean grae låten var fö svinfet också!