2011-05-25

Inte alla hästar i Hagen (höhö)



Hittade ett bättre klipp på incidenten där man ser matchvärdarnas/vakternas inkompetens. Jag lyckades även lokera både Veniz och Jackan i videon. Hyffsat säker på att det är dem. Man ser dem inte utan 1080p.

2 comments:

Jakob said...

Är fortfarande genuint ledsen över det som hände igår. Yes, det är oss man ser i videon, vi stod två meter därifrån. Matchvärdarnas insats var ju helt icke-existerande, en kille gjorde ett otroligt lamt försök att hålla fast idioten. Han (matchvärden) fick höra en hel del från läktaren efteråt. Tyckte nästan synd om honom till sist.

http://www.youtube.com/watch?v=vI5AbihiZH

Videon ovan (från 8.32) är också bra, det ser ut som det är samma ålahue som kastade in "bangern" som stormade planen. Kidsen som stod precis framför oss berättade att han stolt hade visat upp sin smällararsenal för folk runtomkring sig innan.

Sen finns det en hel del andra idioter förutom honom på ståplats, och det är det som jag tycker är allra tråkigast. Folk höll ju på att kasta in grejer matchen igenom.

Anonymous said...

ja asså det var mkt disskussioner på netet om matchvärdarnas befogenheter direkt efter, om att de inte får göra nåt alls förutom att tillkalla polis, vilket skulle göra deras jobb typ totalt värdelöst. men tydligen var det inte heller så, som man kunde läsa på sydsvenskan igår. "dom har rätt att agera precis som du eller jag, dom får ingripa"

(skrevs en av dem hade försökt men "fått en smäll" eller vad det nu stod å gav därefter upp för han blev rädd. förstår honom, men här ser man ju att det typ var att hagen ryckte tillbaka sin arm snarare än en smäll?)

men som jaxx säger har han väl fått en massa skit för det å vi vet inte hur hotfull pajasen verkade för honom liksom. aja...

Gute