2009-05-05

Palsko-res, igen, mot Indonesien

Hej alla BGM:are! Vi ar som ni vet nu i Singapore, och har ar javligt trevligt. Stallet vi bor pa ar helt sjukt, har bilder att visa nar jag kommer hem! Dom vi bor hos bor i ett hus med typ 33 vaningar och till detta hoghus hor bade en skitfin 25-meterspool, med solstolar och grillplats och allt, plus en liten  barnpool med rutschbana och en jaccuzzi. Det finns aven en tennisbana, OCH ett gym(valdigt litet dock, tre maskiner bestod det av, men anda!), gymmet befinner sig pa 24e vaningen, vi kollade utsikten dar kvallen vi kom, ganska maktigt. 
Lyxigt e det med andra ord, och det sjuka ar att det inte verkar vara nagot konstigt i denna stan hehe. Det e galet varmt, lagom mkt sol och riktigt javla fuktigt i luften... Jend e skitdyrt haha, en stor stark ute kostar ca en hundring! Eller mer... Ett sexpack 33:or gick pa 120 spann i en affar... Tycker vi om dom priserna? Ser fram mot Indonesien, mad Bintang ska hookas, tvaliters-pavor mannen, all hood.

Stallet e iaf som sagt javligt fett och man onskar fan att ni alla var med och sag allt. Hoffen, jag tackar for sms:et! Det varmde!

Hittils har vi (forutom en heldag pa ett skitfett zoo) meckat en heldag i stan, som typ bestar av massa kopcenter som gar ihop och aldrig slutar, assa det gar inte att beskriva. Men tank er typ hansacompagniet, fast att det stracker sig med alla sina vaningar over typ hela stanstan i Malmo. Typ sa, fast storre... Det ar blandade kanslor men imponerande e det definitivt, och jag fyndade tva plagg idag!

Pa torsdag drar vi till Indonesien och det kommer bli fucking neff... Hoppas kunna rapportera mer och kanske lagga upp lite pix och sa... men vi far se!

Tills dess, ha det gott allihopa och sa ses vi snart!

peace

No comments: