2008-11-08

R.I.P. Kirseberg IF

Här kommer man hem efter en väldigt tung lumparvecka (eller nej inte alls), och sitter i kalsonger (Fred's) och äter jordnöts-M&Ms till frukost och slår upp sportdelen i Sydsvenskan och vad händer då? Jo då håller man minsann på att sätta M&Msen i halsen (eller nej inte alls) för där står att läsa följande:

Kirseberg IF ska byta namn till Malmö City FC
. KIF och Rörsjöstadens IF ska slås ihop och då ryker de gamla färgerna, klubbmärket och namnet.

Jag antar att sammanslagningen handlar om pengar och det är ju tråkigt men det kan man väl förstå för det är nog inte lätt att få en förening att överleva på 100 åskådare/match, bingolotter och gräddbullar men:

Malmö City Fotboll Club - vilket uselt namn. Varför är man Malmö City? Varför är man en Fotboll Club, och inte en Fotbollsklubb? Om man nu tvungen att vara en Club, varför går man då inte hela vägen och blir en Football Club? Och varför inte köra på Malmoe istället för Malmö?

Malmoe City Football Club, det är grejor det (eller nej inte alls).

Jag vet inte vad ni tycker, men när jag ska tvinga eventuell avkomma att bli fotbollsintresserad kommer jag inte låta honom/henne spela i Malmö City Fotboll Club, det är ett som är säkert. Som ett kassaskåp. Kaess.

1 comment:

Anonymous said...

Tror verkligen inte på den koalitionen.

Vix