2008-09-18

Ännu en gång!

Oh shied, läs denna skiten. Det är bra grejor. (Fick nys om det genom att logga in å se den äldste Silverbergaren heta "Gangsta Rap Made Me Do it känns extra relevant idag" på den där minifeeden - facebook är kungligt.)

Läs kommentarerna på krönikan, som fö ska ha redigerats i efterhand och en massa mög (kröffen, inte kommentarerna). Har inte lyckats ta reda på vilka den handlar om (kass?) men tydligen är den ena av de hon skriver om en reggaegubbe, vilket bara det gör bort henne.

Man ska ju inte uppmärksamma sånt här egentligen eftersom man (på klassisk högstadie-lingooo) "ger henne luft"; Blondinbella liksom. Men skitsamma. Kolla länken. Kolla även Paragons lilla text om saken. Och typ 100 andra som har skrivit små egna krönikor om det...

Hon är dum, och rasist, och sen är hon ju dum också. Ja, också dum såklart.

Har för mycket man vill skriva, blir inget istället. Försöker äta, skriva och kolla Top Model samtidigt och jag är sjukt manlig, så inget av det går bra. Nu ska jag återgå till att göra en sak i taget.

HEJ!

3 comments:

Anonymous said...

Det är Ken (våldtäkten) det handlade om, men han släpptes och avskrevs från det hela tydligen. Hustrumisshandeln stod Papa Dee (otippat?) för verkar det som och han är ju inte jättehiphop.

Ganska bull text annars, men jag förstår inte riktigt hur man får ut att hon är rasist av det hela?

Anonymous said...

Texten avslutas med "Det smärtar mig att skylla på musiken. Det finns så mycket bra hiphop som inte förtjänar den här krönikan."

Känns som att det inte var med från början. Hade varit roligt att läsa den första versionen. Publicerades detta i tidningen?

Vad har Papa Dee med hiphop att göra?

"Det är ingen slump att både den ene artisten, som var med då en 15-årig flicka våldtogs i hans backstagerum, och den andre artisten, som misstänks för att ha misshandlat sin unga fru medvetslös, båda är stora inom hiphop."

Det är ingen slump att det är två negrer (som inte blivit dömda som skyldiga. Papa Dee lär väl bli de så småningom) som gör något sådant? Lite så det känns när man med förkunskap om personerna i fråga läser de.

Alla som lyssnar på hiphop blir våldtäktsmän.

-Apache

Gutta said...

det är bara så pinsamt hur dåligt påläst hon är, hur lite vet hon när hon kallar papa dee för hiphop? det är ju självklart att "krönikan" är ute efter smutskastning men kom igen? jag har vetat vem papa dee var sen jag var fem? det är skoj :)

rakt av rasistiskt är det ju kanske inte eftersom om artisterna nu hade varit vita båda två så... men hon vet vem hon skriver om, och hon vet att ingen av dem är det. och hon vet också att det är svart kultur som hon hänger ut och kallar supervåldsam och "våldtäktig"... och att hon sen på det kladdar ihop två helt olika musikstilar gör ju inte saken bättre - "same shit" tänker hon. typ som atipöff sa liksom.

sen är ju allt, precis allt, fel med krönikan. hennes argumentation är så hemskt jäävla superdålig, för att inte tala om att hon skriver om folk som inte än är dömda med en enbart personlig övertygelse att dom är skyldiga, eftersom ja, hip-hop är något hemskt.

"och våld är vad det leder till i slutändan"

det är som nån skrev i sitt svar på krönikan:

marilyn manson får små barn att ta livet av sig, yeeey!!!

videovåld?

dataspel förstör andra små barn?

hon låter som en 80-årig gubbe som inte gjort nåt annat i sitt liv än samlat på sig jävligt mycket fördomar.

min favoritkommentar var för övrigt den som gick i stil med: "blabala, samhället kommer först, inte musiken. det ena är uppstår ur det andra. tänk på kvinnoförtryck nästa gång du sminkar dig och tar på dig högklackat" booom!

förtryck inte dig själv! frihet, och inget FRA åt oss alla!

hej!