2008-07-08

NSF är the shit!

Var uppe i Hässle idag för att hämta väskor till resan... Såg dom där klassiska affischerna som försökts rivas ned utan framgång, tillhörande Nationalsocialistisk Front. Så jag tänkte att jag måste ju kolla in deras hemsida, speciellt eftersom man på wikipedia kan läsa att dom förespråkar allt från rasbiologi till jag vet inte vad...

Tydligen stämde den infon helt och hållet. Vad tycker vi exempelvis om den här punktlistan (som är det närmsta man kommer deras partiprogram)?

Några favoriter är:

"1. En befolkningsfrämjande näringspolitik i form av ekonomiska lättnader så som sänkt skatt och lönetillägg för barnrika och genetiskt friska familjer."

"9. Straffskärpning vid all ekonomisk brottslighet och införandet av dödsstraff vid grova sexualbrott och narkotikabrott samt vid landsförräderi."

Och den överlägsne vinnaren:

"13. Viktiga vidtaganden av rasbiologiska skyddsåtgärder för att säkra den nordiska rasens andliga och biologiska sundhet. Därmed upprättande av en statlig raskontroll. Obligatorisk undervisning i rasbiologi och rashygien samt befrämjande av en sund kroppskultur."

Vem kan hata på det liksom?

paz

No comments: