2008-01-25

CHRONICLES OF FMGMS07

Året var 2007. Nio tappra, unga, äventyrslystna gendare begav sig ut på ett äventyr. Äventyret skulle få större konsekvenser än någon hade kunnat ana.

Det var den första dagen av många, det var en fredag i juli. Det var den trettonde. I gryningen hade den fantastiska nian (för er kanske mer kända som BGM) mötts upp i ett ljummet sovande Malmö. Under dagen hade de tappra redan passerat två gränser och nått sitt första delmål. Kontinenten.

De satte ner fötterna i Hamburg, inhandlade bröd och sprit. De lät inte Hamburgs frestelser i form av sexshoppar och restauranger med kött mellan två bröd ta övertaget, fullt medvetna om att det fanns en lång sträcka kvar att färdas denna dag, denna ödesdigra fredagen, den trettonde.

Mörkret föll sakta över den tyska landsbygden, och när tåget nådde Münchens smutsiga förorter var det mörkt. I München slogs porrbiograferna mot sexshopparna. GIRLS GIRLS GIRLS, HOLLYWOOD TABLE DANCE - ALL NIGHT LONG! SEXUM. Intrycken var lika många som de var oblyga.

En heldag, hade många kanske tyckt. Men de tappra nio var fortfarande hungriga på äventyr och nya intryck. Nya länder, nya sexäventyr. Bädden för våra äventyrare denna natt blev varken hostel eller parkbänk. DB NacthZug, destination Venedig. De tappra nio höll ut ett par timmar på färden, men när de väl nått alperna någongång mitt i natten låg det nio män (det är vid såna här tillfällen som pojkar blir till män) - packade som sillar i en spjälsäng - sovandes eller slumrandes. Ingen visste vad som väntade. Alla kände sig redo.

Fortsättning följer?

2 comments:

Anonymous said...

haha, shied, fler såna här tack!

Anonymous said...

detta gillas, pulig skit