2008-01-09

Bitches ain't shit but hoes and tricks. Lick on deez nutz and suck the dick!

Skämt och sido. BGM älskar kvinnor. Men Lisa Magnusson, krönikör på Aftonbladet, måste läxas upp för att hon leker Alex Schulman och skriver provocerande nonsens för att få uppmärksamhet. Samma gamla skitsnack. Nu får du säkert massa träffar på din blogg biatch!

"Jag tror ärligt att hiphopen måste vara den osexigaste jävla musikgenren nånsin. Och det är inte de fula kläderna, den dåliga musiken eller ens de usla texterna jag värjer mig emot mest. Det är själva hiphoparna.
För de enda som kan tycka att hiphop är tufft är ju folk som själva är alldeles för ängsliga och överspända för att se att oj, vänta, det vilar verkligen ETT LÖJETS SKIMMER över det här snacket om vapen & knark & brudar. Istället sätter sig de gossarna ned och drar upp volymen och tänker true dat, det här gillar jag.
Fast det sorgligaste är ju de förvirrade flickor som gillar hiphopare. Som har fått för sig att manlighet = macho och därför tycker att det hetaste som finns är en man som hotar med ond bråd död bara nån kollar på honom, och att näst bäst är nån medelklassig svenne som kan the lingo och är down with the shit och hasar runt med brallorna halvt neddragna. Ja jävlar.
Tacka vet jag melodiös mespop med smörig text och gubbrockskomp. Bättre än så blir det inte! Fast verkar jag vara rätt ensam om att fatta.
Satan vad jag kommer att få lida sedan när jag sitter där på ålderdomshemmet och det är eftermiddagskaffe med gräddtårta & bingo och ALLA gamla hiphop-dj:ar står och knuffas vid skivspelaren, med de sladdriga gubbrumporna väl synliga ovan baggybrallorna."

http://blogg.aftonbladet.se/19586/

Vilken lök.

6 comments:

Anonymous said...

För att citera en stor BGM:are, man, elektriker och gendare så kan Lisa Magnusson saaaijfa min kaaaijf...

Jag hatar indiepop (det är säkert det hon lyssnar på själv).. Själlös och intetsägande rövmusik och folk som lyssnar på det har riktigt, riktigt små ballz både literally och i form utav cajones.....

Anonymous said...

cajones? riktigt små byrålådor? bitch please.

Anonymous said...

whiggah niggah plz, det var ju en metafor: de har riktigt små byrålådor (i huvudet) och är mao inte särskilt smarta..

verkar som du inte heller har särskilt stora cajones...............................................

Anonymous said...

hahaha det roligaste är ändå att hon inte ÄR krönikör för aftonbladet. hon är bara en vanlig människa som har en blogg där och VILL bli krönikör för aftonbladet. bitch, pleeeez!

Anonymous said...

HAHAHAHHAHA!!! Alex S har placerat henne sjua på sin innelista! Happy times!

Anonymous said...

riktigt happi times! stenful är allt jag har att säga...