2007-07-02

"Vad får jag om jag hakar med på din tidningsrunda? Props på bloggen!"

Detta sades då i efterhand, av mig... Så det är dags att reppa!

Så hela lördagen har en viss JMC reppat att han tänker haka på mig på sista dan av mitt softa sommarjobb, trots att jag börjar 04.20 på morgonen... Under kvällen kommer vi mer eller mindre fram till att det hade vatt flippat som fan och håller det där.

När det sen blir dags för hemgång för Hoffman och jobbdags för mig har vi "sälle" till killahillz där sakerna går ner. JMC börjar med att kolla in upphämtningen, följer med på första gatan, och andra... och dom 20 portarna/trapporna där emellan. När morgonen börjar lida mot sitt slut har jag fått sällskap hela vägen, props för hur väl jag utfört mitt jobb, blivit bjuden på frukost och fått sällskap (och hjälp med den fina tidningsvagnen) tillbaks till Tidningsbärarnas kontor vid Drottningtorget.

Kanske inte kul för nån annan att läsa sådär men skiten uppskattades sjukt och var jävligt neffat, och ni vet att BGM/Kraijf aka (the muffuckin) Cabin Kru Krooks alltid ger credit where credit is due!

Senare samma kväll blev det EN öl på Möllan innan stängningsdags, samt utdelning av varsin CKK-tröja till mig och Hasse (loco nizeff) PLUS ett par svincleana brillz till mig från JiEmSe (y'all) som kommer reppas hårt under Eurotrippen/CKK-trippen (=mörn+gend? jag reppar det!) /tågluffningen mot Grekland.

Just det! Vi drar till Roskilde på onsdag, vi ses där! (Ja, "VI" ses där hihi! Ow, jag kommer få skit för det där!)

Dags att signa,

pizay

No comments: